Magunkról

Az Oktotrade Kft 1992 márciusában alakult meg. Megalakulásunk után méretre, készre gyártott garázskapuk forgalmazásával foglalkoztunk. Mivel ezek a termékek nem Magyarországon készültek, a beszállítási határidejük elég hosszúnak bizonyult. Vevőkörünk számottevő részénél a rövid teljesítési határidő volt fontos. A piaci igényeket és lehetőségeket felmérve cégünk, - Magyarországon elsőként, - 1999 óta saját fejlesztésű hőszigetelt, szekcionált garázskapukat gyárt és forgalmaz EUROKAPU garázskapu néven.

Az EUROKAPU lakossági és ipari területen egyaránt használható. Nem csak a kedvező ára, hanem minősége és gyors elérhetősége miatt is közkedvelté vált a piacon. Sikerült piacvezető pozícióba kerülnünk, melyet azóta is őrzünk, köszönhetően a fiatalos, innovatív fejlesztéseinknek, folyamatos élenjáró újításainknak, rendkívül gyors gyártási határidőnknek. 2o12-ben is számos újdonsággal lepjük meg kedves partnereinket, ügyfeleinket.

A garázskapuk mellett EXITEC garázs és kertkapu nyitó automatikákat is kínálunk, telepítünk.

Szolgáltatásaink közé tartozik az igényfelméréstől kezdve a szaktanácsadáson keresztül az általunk forgalmazott termékek beszereléséig minden. Munkatársaink szakképzettek, akik mindig segítőkészen állnak az ügyfeleink rendelkezésére.

Az Oktotrade Kft.-nek stabil, a teljes országot lefedő, professzionális viszonteladói hálózata van –jó néhány közülük kizárólagos EUROKAPU szakkereskedésként, bemutatóteremmel rendelkezik - de nagy számban szolgálunk ki lakossági ügyfeleket is. Termékeinket évek óta sikeresen értékesítjük a környező országokban, szám szerint 8 országban. Saját cégekkel, bemutatóteremmel, irodával rendelkezünk Szlovákiában, Ausztriában, Németországban és Olaszországban.

Amennyiben garázskapura vagy kapunyitó automatikára van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal.
vissza a főoldalra